ZIELONOGÓRSKI BAL SYLWESTROWY | CRS Zielona Góra
date_range 31.12.2025 20:00
location_on
Zielona Góra, Centrum Rekreacyjno-Sportowe Bal
Sulechowska 41
Jak co roku zmieniamy halę CRS- u w największą Salę Balową w całym województwie lubuskim - to Jedyny TAKI bal w naszym mieście gdzie na jednej sali spotyka się muzyka grana przez profesjonalną orkiestrę oraz zawodowego DJ
My jako Jeffersons Catering mamy zaszczyt zaprosić Państwa na ...Gorączkę Sylwestrowej nocy 2025/2026
Muzyczne atrakcje zapewni niezawodny i niezastąpiony DJ Pavlo oraz zespół na żywo MUZOPOZYTYWNI
O podniebienia i wystrój sali zadba jak zawsze Jeffersons Catering.
Bawimy się od 20:00 do 03:00 w hali Centrum Rekreacyjno-Sportowego przy ul. Sulechowskiej 41
(wejście otwarte od 19:30)
Menu szwedzki stół:
BUFETY DOSTĘPNE
(od 19:45 do 01:30)
Pieczyste - szwedzki stół - wiejski domek:
Paśnik, czyli wiejski domek, gdzie królują wszelkie wędzonki, pasztety, pieczenie od lokalnych producentów oraz chleb ze swojskim smalcem/ opcja vege z fasoli oraz kiszońce i pikle z domowej spiżarni
Dania na ciepło - szwedzki stół - 6 daniowa całonocna kolacja z dodatkami:
My jako Jeffersons Catering mamy zaszczyt zaprosić Państwa na ...Gorączkę Sylwestrowej nocy 2025/2026
Muzyczne atrakcje zapewni niezawodny i niezastąpiony DJ Pavlo oraz zespół na żywo MUZOPOZYTYWNI
O podniebienia i wystrój sali zadba jak zawsze Jeffersons Catering.
Bawimy się od 20:00 do 03:00 w hali Centrum Rekreacyjno-Sportowego przy ul. Sulechowskiej 41
(wejście otwarte od 19:30)
Menu szwedzki stół:
BUFETY DOSTĘPNE
(od 19:45 do 01:30)
Pieczyste - szwedzki stół - wiejski domek:
Paśnik, czyli wiejski domek, gdzie królują wszelkie wędzonki, pasztety, pieczenie od lokalnych producentów oraz chleb ze swojskim smalcem/ opcja vege z fasoli oraz kiszońce i pikle z domowej spiżarni
Dania na ciepło - szwedzki stół - 6 daniowa całonocna kolacja z dodatkami:
Delikatne supreme z kaczki z żurawiną na pieczonym jabłku
Schabiki grillowane z musem maślano-kurkowym
Pieczone kąski z kurczaka w marynacie miodowo-porowej
Żeberka wolno opiekane w BBQ z nutą whiskey
Dorsz opiekany w tempurze
Pierożki domowe na omaście - mix smaków / vege
Podpiekane ziemniaczki oprószone ziołami
Gnocchi domowe
Mini buraki z balsamico na malinach / vege
Grillowane warzywa z komosą ryżową ,dresing ostrygowy i glony wakame / vege
Po północy barszczyk klarowany / vege
Dania na zimno - Finger foods: - szwedzki stół - 6 rodzajów przekąsek:
Mini babeczki nadziewane kremem brokułowym z krewetką
Szpatułki serowe z oliwkami i winogronem
Paszteciki w cieście francuskim z żurawiną / vege
Mini tortille z łososiem, sałatą lodową, salami , fetą,szpinakiem / vege
Shoty z szarpanym indykiem i granatemKoreczki z kabanosików z marynowaną cebulką
Kuchnie świata - szwedzki stół - mix tego co najlepsze z całego świata - degustacyjnie:
gruziński chlebek
włoska focaccia
libański humus smakowy / vege
wietnamskie sajgonki warzywne / vege
japońskie sushi
indyjskie curry na ostro / vege
Bufet sałatkowy - szwedzki stół:
Sałatka Classico Cesare z grillowanym indykiem, grzankami ziołowymi i aromatycznym sosem ogrodowym
Sałatka z marynowanym burakiem dresingiem malinowo-octowym z grillowanym halumi i orzechami / vege
Sałatka z chrupiącym boczkiem,awokado na roszpunce z oliwą
Sałatka z grillowaną cukinią i piklami z chilli / vege
Na słodko - szwedzki stół:
rogaliki francuskie
mini bezy pavlowe
babeczki bankietowe w papilotachfontanna czekoladowa z owocami
Napoje zimne i ciepłe bez limitu ilościowego,
(soki owocowe, woda mineralna, cola, fanta, sprite)
wódka biała 0,5l na parę + toast sylwestrowy o północy.
Zapewniamy lód
*menu nie zawiera wykluczeń żywieniowych
Cena za parę - 2 osoby (zawiera opłatę serwisową)
do 05.10: 799,00 zł
od 06.10.2025 : 899,00 zł
od 06.11.2025 : 999,00 zł
ATRAKCJE:
NOWOŚĆ: 2 PROSECCO VAN-y dostępne od 20:00 do 23:30 z dedykowaną strefą APEROLA SPRITZE
FOTO-BOX VOUGE z personalizowanymi gadżetami
Uroczyste wejście po czerwonym dywanie
Stoły - 6 par/12 os.
Bilety: www.abilet.pl
Dodatkowe informacje: [email protected]
Schabiki grillowane z musem maślano-kurkowym
Pieczone kąski z kurczaka w marynacie miodowo-porowej
Żeberka wolno opiekane w BBQ z nutą whiskey
Dorsz opiekany w tempurze
Pierożki domowe na omaście - mix smaków / vege
Podpiekane ziemniaczki oprószone ziołami
Gnocchi domowe
Mini buraki z balsamico na malinach / vege
Grillowane warzywa z komosą ryżową ,dresing ostrygowy i glony wakame / vege
Po północy barszczyk klarowany / vege
Dania na zimno - Finger foods: - szwedzki stół - 6 rodzajów przekąsek:
Mini babeczki nadziewane kremem brokułowym z krewetką
Szpatułki serowe z oliwkami i winogronem
Paszteciki w cieście francuskim z żurawiną / vege
Mini tortille z łososiem, sałatą lodową, salami , fetą,szpinakiem / vege
Shoty z szarpanym indykiem i granatemKoreczki z kabanosików z marynowaną cebulką
Kuchnie świata - szwedzki stół - mix tego co najlepsze z całego świata - degustacyjnie:
gruziński chlebek
włoska focaccia
libański humus smakowy / vege
wietnamskie sajgonki warzywne / vege
japońskie sushi
indyjskie curry na ostro / vege
Bufet sałatkowy - szwedzki stół:
Sałatka Classico Cesare z grillowanym indykiem, grzankami ziołowymi i aromatycznym sosem ogrodowym
Sałatka z marynowanym burakiem dresingiem malinowo-octowym z grillowanym halumi i orzechami / vege
Sałatka z chrupiącym boczkiem,awokado na roszpunce z oliwą
Sałatka z grillowaną cukinią i piklami z chilli / vege
Na słodko - szwedzki stół:
rogaliki francuskie
mini bezy pavlowe
babeczki bankietowe w papilotachfontanna czekoladowa z owocami
Napoje zimne i ciepłe bez limitu ilościowego,
(soki owocowe, woda mineralna, cola, fanta, sprite)
wódka biała 0,5l na parę + toast sylwestrowy o północy.
Zapewniamy lód
*menu nie zawiera wykluczeń żywieniowych
Cena za parę - 2 osoby (zawiera opłatę serwisową)
do 05.10: 799,00 zł
od 06.10.2025 : 899,00 zł
od 06.11.2025 : 999,00 zł
ATRAKCJE:
NOWOŚĆ: 2 PROSECCO VAN-y dostępne od 20:00 do 23:30 z dedykowaną strefą APEROLA SPRITZE
FOTO-BOX VOUGE z personalizowanymi gadżetami
Uroczyste wejście po czerwonym dywanie
Stoły - 6 par/12 os.
Bilety: www.abilet.pl
Dodatkowe informacje: [email protected]
